15. kolo
10.11.2012 13:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Mordovija Saransk 2:1

Těrek podle předpokladů porazil slaboučkou Mordoviji. Výsledek sice ukazuje výhru o jeden gól, ale domácí po celý zápas na hřišti dominovali a hosté snížili až v nastavení druhé půle.

Domácí si hned na začátku utkání sjednali pořádek a na bránu Mordovije se valil jeden útok za druhým. A ve dvanácté minutě se poprvé pohlo skóre utkání. Po pěkné akci se do vápna dostal Lebeděnko, nacentroval naslepo pod sebe před bránu a mezi obránci Saransku se najednou zjevila noha Belgičana Legeara, která posunula balon do brány.

I poté Čečenci nepřenechali iniciativu hostujícímu nováčkovi. Hlavně Lebeděnko větral obranu modrých, ale žádná další šance se neuchytila. Útočníci hostující Mordovije Saransk se k zápasu buď vůbec nedostavili nebo se šikovně celou první půli schovávali. Hlavně od Muchamecina se čekal lepší výkon. První poločas tak skončil výhrou Těreku 1:0 a nebýt chyb v zakončení, tak to mohlo být s Mordovijí ještě horší.

Druhá půle byla od začátku rozkouskovaná častými střídánimi, i tak se domácí dostali k další akci, která vyvrcholila gólem, dnes již druhým. Georgijev zahrával roh a Ailton si našel míč a prudkou hlavičkou zvýšil vedení domácího celku. Hosté se poprvé dostali za půlku zhruba v 80. minutě utkání, jenže zas tak horké to nebylo, spolupráce Muchamecina s osipovem skončila kdesi za bránou. Hosté se přeci jen dostali do jedné šance. Běželo nastavení, když Šitov vyslal Muchamecina, jenž v souboji jeden na jednoho ve spolupráci s tyčí překonal Godzjura.

Tímto výsledkem skončilo i celé utkání. Domácí mužstvo po dvou prohrách opět zabralo a přihlásilo se o boje do poháry. Předsednictvo Mordovije zas může studovat, kam bude jezdit v druhé lize na zápasy.

Autor: Jan Nápravník

Komentáře (3)

Přidat komentář
zekq

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele