13. kolo
27.10.2012 11:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Mordovija Saransk 2:0

Zajímavé utkání viděly Lužniky. Domácí Spartak sice vyhrál 2:0, ale Mordovija svou kůži nedala lacino. To deklaruje i počet střel, oba celky zvládly 13 pokusů. Trefili se pouze Jurado s Biljaletdinovem.

Nedá se říci, kdo byl na začátku lepší. Oba týmy se snažily hrát aktivně, ale do plných se útočí těžce. Proto první šance přišla na světlo světa až v 22. minutě, kdy hlavičkoval Pančenko, ale jeho pokus mířil nad. O deset minut později se ozvali konečně domácí. Ari po pěkné přihrávce Ananidzeho pronikl do vápna, ale brankář hostí rychle zmenšil úhel a balon srazil na roh. Ten kopal mladičký Ananidze, ale ani z tohoto mráčku nezapršelo. Veseleji bylo krátce před poločasem, konkrétněji v 42. minutě, kdy Makejev nacentroval balon, Biljaletdinov ve vápně prodloužil na Jurada, který si potáhl míč a střílel prakticky do prázdné brány. 1:0.

Za tohoto stavu se šlo do šaten. Domácí mohli být tedy spokojenější.

Spartakovci po půli nenechali nic náhodě a tlačili se dopředu i po návratu z kabin, jenže Mordovija dobře bránila. Co se šancí týče, tak tu největší měl Ari, ale vlastně se k ní nedostal, poněvadž nezužitkoval dobrý Makejevův centr a v dobré pozici balon netrefil. Jen to zašumělo...

Gól přišel chvíli na to v 64. minutě, kdy si Biljaletdinov vzal balon, utíkal k bráně, před vápnem napřáhl a vystřelil. Trefil se přesně k tyči. Jak jednoduché. 2:0.

Poté se utkání pouze dohrávalo. Veškeré tempo bylo ztraceno častými střídáními. Zápasu to moc nepomohlo. Mordovija se snažila aspoň zkorigovat stav utkání, ale všechny její pokusy mířily buď mimo, nebo je jistý Rebrov pochytal. Spartak tak zvítězil 2:0 a předběhl Lokomotiv v tabulce.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
paver

3:0

Reagovat
HullCity

5:0

Reagovat
HullCity

Výhra jako výhra...Jurado doufám přestoupí do Spartaku.

Reagovat
zekq

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele