15. kolo
11.11.2012 17:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Spartak Moskva - FK Krasnodar 2:0

Závěr kola obstaraly před téměř prázdnými Lužnikami celky Spartaku Moskva a FK Krasnodar. Domácí svého soupeře zcela přehráli, zaslouženě zvítězili a posunuli se na čtvrté místo v tabulce. Krasnodar naopak zůstává na příčce deváté.

Spartak hned od začátku naznačil, že to Krasnodar v Moskvě nebude mít nijak ulehčené. Domácí začali do svého soupeře bušit již od úvodního hvizdu. Problém dělali zeleným zejména Dzjuba s Dimitrijem Kombarovem. K první opravdu vážně situaci se ale dostali ve 14. minutě krasnodarští. Joazinhův přímý kop hlavičkoval před Rebrovem Tubić. Gólman domácích pohotově zareagoval, ale dokázal míč vyrazit jen k Wandersonovi - Brazilec ve službách Krasnodaru ovšem nedokázal propálit blok domácí obrany. Obranu hostů dále provětrával velice agilní Kombarov a o deset minut později připravil téměř gól pro Dzjubu, kterého taktak stačil předskočit Smolnikov. Do konce poločasu jsme měli možnost vidět jen pár zajímavých průniků Kombarova, ovšem ani jeden nakonec neznamenal větší nebezpečí pro hosty.

Druhý poločas nám načala série explozí v hledišti, ovšem na hru na trávníku měla tato událost pramalý vliv, prozatím. Po pár minutách totiž dým zahalil Rebrovovu svatyni. Domácí brankář si s tím však moc hlavu nelámal. V 54. minutě se do útoku vydal Makejev a značně protáhl Sinicyna. Ten dokázal s vypětím všech sil vytěsnit střelu domácího beka mimo branku. Uběhla pouze minuta a už se konečně měnilo skóre! Kombarov zatancoval na levé straně vápna hostů, poslal ostrý centr na zadní tyč Sinicynovy brány, kde měl Ari už lehkou úlohu - 1:0! Hosté ale nehodlali složit zbraně. Začali ovládat hru a snažili se o vyrovnání. Jejich snahy však zničilo nešťastné vyloučení Martinoviče v 75. minutě. Obránce hostů při stíhání Dzjuby nešikovně škobrtl o domácího útočníka a sudí Karasev se, po poradě s asistenty, rozhodl vytasit kartu červené barvy. Výhru domácích pak v závěru pečetil gólem z penalty Dimitrij Kombarov. Joazinho v pokutovém území podrazil jeho dvojče Kirilla a rozhodčí ukázal na puntík. Dimitrij se z pokutového kopu nemýlil - 2:0!

Autor: Jakub Križan / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele