17. kolo
26.11.2012 14:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Volga Nižnij Novgorod 0:0

V nezáživném utkání nedokázal Rubin porazit Volgu a odmítl tak možnost poskočit na čtvrté místo v tabulce, přesto se drží na pohárových příčkách a je tedy o skóre pátý za Kubaní. Volga díky vydolovanému bodu dokázala překonat Křídla Sovětů a postupuje tabulkou vzhůru na třináctou příčku.

Opravdu otřesné utkání dnes viděli diváci v ochozech Centrálného stadionu a další, kteří duel sledovali ať už u televize, nebo přes internet. Za celý zápas jsme měli možnost vidět celé dvě (!!!) přímé střely na branku, po jedné v podání obou týmů. V základu domácích se objevil Carlos Eduardo, který už byl ve hře ve čtvrtek proti Interu Milán. Na tom, že nějaký hráč nastoupí v základní sestavě, by nebylo nic zvláštního, ovšem pokud se nejedná o hráče za 20 miliónu eur, který dodnes za Rubin odehrál pouze 446 ligových minut. Toto všechno od 21. srpna 2010, kdy se stal hráčem týmu z Tatarstánu.

A tímto by zajímavosti skončily, první poločas byl pro diváka opravdu utrpením. Rubin byl lepším mužstvem, ovšem první příležitost měli hosté z Novgorodu. Sapogov byl zablokován už ve třetí minutě. Hlavním nebezpečím ze strany domácích byl, jak jinak, Rondón, ovšem jeho střely nenacházely cíl. Největší šanci měl zřejmě Natcho, který střílel ve 34. minutě vedle. Slibně si počínal i o čtyři minuty později Bystrov, ten však střílel nad. Jak jste již mohli vytušit - během prvního poločasu jsme neviděli jedinou střelu na branku, pouze Keržakov v bráně hostů musel několikrát sbírat nepříjemný centr.

První rozptýlení ve druhém poločasu nám připravil Kuzmin v 50. minutě, který se tak vehementně dožadoval rohu, až viděl žlutou kartu. V 62. minutě se ohlásila ve vápně domácích Volga, konkrétně Bibilov se Sarkisovem, druhý jmenovaný však Ryžikova nepřekonal. O dvě minuty později naopak hosté měli horko ve vlastním vápně. Kuzmin se protáhl do šestnáctky, nacentroval na Rondóna, ale tomu vůbec nevyšly nůžky, dorážet se ještě pokoušel Natcho, avšak bez úspěchu. Následně si málem srazil míč do sítě v bílých barvách Zajcev. V 77. minutě jsme měli možnost vidět asi nejzajímavější situaci celého zápasu. Po odkopu jednoho ze stoperů se do šance hnal obléhaný Ďaďun, v souboji se nedokázal vypořádat s Keržakovem, avšak míč se dostal pouze ke Karadenizovi. Ten nacentroval podél brankové čáry na koho jiného než na Rondóna, ovšem venezuelský útočník před prázdnou brankou trestuhodně míč netrefil!

O tři minuty později to byl Karadeniz, kdo střílel nebezpečně. V 86. minutě Ďaďun po centru Carlose Eduarda dokázal Keržakova překonat, proti však byli obránci. V potyčce o minutu později si Sapogov chytil pod krkem právě brazilského záložníka (ten si zahrál na svého krajana Luize Adriana a rozhodl se nevrátit míč) a putoval do sprch. Do konce utkání se už nic zajímavějšího, kromě tyče Natcha a Poljaninova vyhlavičkování z prázdné branky nestalo, a tak neslané, nemastné klání skončilo smírem 0:0.

Autor: Jakub Križan / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele