15. kolo
11.11.2012 12:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Křídla Sovětů Samara 2:0

Rubin potvrdil roli favorita s dobrou formou a dokázal přetlačit Samaru. Křídla Sovětů se topí v krizi a jsou stále zapletená do bojů o udržení. Domácí naopak konečně začínají prohánět špičku tabulky.

Tataři se rozhodli s ničím nepárat a na svého dnešního soupeře opravdu vletěli hned od první minuty. Ďaďun se ještě do zakončení ve čtvrté minutě nedostal, o dvě minuty později však již domácí vedli. Po faulu na Kuzmina kopal přímý kop Natcho. Jeho nabídku dokonale využil Roman Šaronov a nechytatelnou hlavičkou překonal gólmana Věremenka - 1:0! Domácí se dále hnali do útoku, Samara byla naprosto neškodná, ovšem ani Rondón, ani Ďaďun nedokázali vstřelit branku, případně se prodrat do větší příležitosti. Hosté se snažili vepředu opravdu sporadicky a většina jejich snah končila již na půlce. Jedinou aktivitu předváděli Kornilenko s Tsagallovem. Přestože byla Samara naprosto marná, málem vyrovnala. Ryžikov při výkopu podklouzl a míč se dostal k osamocenému Kornilenkovi. Hráč hostů, však zběsile vypálil úplně mimo branku. Ve 35. minutě měli hostě opět velkou příležitost, ale Tsagallov nedokázal protlačit míč za Ryžikova.

Velice nudný první poločas nahradil druhý, který se konal ve velmi podobném duchu. Vítr v obraně hostů dělal tentokrát zejména Kasajev. V 62. minutě se prodral zleva do vápna a směřoval před bránu přízemní centr. Věremenko dokázal výborně zareagovat, ale míč pouze vyrazil před sebe. Pro hosty se naštěstí k volnému míči nedokázal probít žádný z domácích útočníků, a tak bylo nebezpečí zažehnáno. O deset minut později skvěle střílel Rondón, ale Věremenko se vytáhl. V 83. minutě se ke střele zpoza vápna odhodlal Roman Jeremenko. Jeho střela se uvnitř šestnáctky však setkala s rukou Konstedalova a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K její exekuci se jako vždycky dostal Natcho a nemýlil se - 2:0! Do konce zápasu se už nic zajímavého, kromě naprosto zbytečného vyloučení Kuzmina, 10 vteřin před závěrečným hvizdem, nestalo, a tak Rubin po velkém boji přemohl Samaru.

Autor: Jakub Križan / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele