1. kolo
21.07.2012 11:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

CSKA Moskva - FK Rostov 1:0

Poklidný duel se odehrál v Chimkách. Favorit z Moskvy nakonec úpornou rostovskou obranu překonal. Armějci gólem Doumbii získali první tři body v sezoně.

Počátek duelu byl v režii nepřesností. Diváci se nemohli těšit z pěkné obou celků. Jako první se předvedli domácí. Ve třinácté minutě se k přímému kopu postavil Honda a brankář Pletikosa měl s jeho ranou k tyči co dělat, aby ji vyrazil aspoň na roh. Hra se dá v klidu označit za nezáživnou. O další vzrušení se staral stále Keisuke Honda, jehož další přímý kop opět Pletikosu pozlobil, ale ten i v 28. minutě balon vyrazil na roh. Zhruba od třicáté minuty CSKA plně převzalo iniciativu a začalo si vypracovávat šance. Zlobil hlavně Dzagojev. Ten v 44. minutě zajímavě rozehrál přímý kop a přihrál před vápno Tošičovi, který z první pálil těsně nad. Tato střela v podstatě ukončila první poločas, neboť se nic nedělo.

Druhou půli načali domácí tlakem. Tlakem, který přetavili v gól. V 55. minutě přihrál Cauna pod sebe na penaltový puntík, kde dobíhal Doumbia, ten si zpracoval balon a poslal jej do protipohybu Pletikosy, obránci s tím také nic nezmohli. CSKA se tak dostalo do zaslouženého vedení.

To, co poté následovalo, se dá nazvat totální destrukcí. Obránci Rostova nevěděli, kde jim hlava stojí. Útoky Armějců byly smrtící, tedy do té chvíle, kdy poslední hráč vystřelil. Spálili se takhle Tošič, Dzagojev nebo střídající González. Jenom díky skvělé práci chorvatského brankáře si žlutí neodvezli větší příděl. Utkání skončilo spravedlivou, leč hubenou, výhrou domácích.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
hradec

Honda a Pletikosa = nejlepší hráči zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
HullCity

2:0

Reagovat
HullCity

Těsné,ale CSKA má Doumbiu!!!(ale jak dlouho?!)

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze ma eurofotbal tebe ty komentatore

Reagovat
paver

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

1.kolo jentak zlehka, ale vyhra se ceni...Holenda to bude mit tezky se tam prosadit koukam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele