základní část, 18. kolo
31.07.2011 14:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Spartak Nalčik 1:0

Zenit nezaváhal a při honbě za Armějci odpravil další tým, ale dost se nadřel. Brankou Fajzulina si Spalettiho svěřenci připsali tři důležité body.

Domácí se do Spartakovců pustili s vervou a již v 11. minutě mohlo být veselo. Keržakovův pokus byl vyražen pouze k Dannymu, který střílel do prázdné brány, ale kde se vzala, tu se vzala Fredriksonova ruka, která balon zázračně vyrazila mimo. V 23. minutě se už skóre měnilo. Keržakov zatáhl míč po pravé straně, pohrál si s obránci a z vápna nacentroval před bránu, tam do míče trkl Viktor Fajzulin a jeho hlavička k tyči byla gólová - 1:0.

O pár minut později pálil Děnisov, ale Fredrikson střelu kryl. Zenit byl jednoznačně lepší a Nalčik se pouze bránil. Za tohoto stavu se odešlo i do kabin.

Finský brankář patrně své spoluhráče nabádal k tomu, aby pouštěli akce i nadále, aby se nenudil. V 47. minutě jej aktivní Keržakov dokonce v souboji jeden na jednoho obehrál, ale míč si špatně zpracoval, a tak se kopalo od brány. V 60. minutě zaútočili i hosté, po centru pálil z úhlu Leandro, nepřesně. A tak se dostáváme až do nastavení, kde Lazovič naservíroval před bránu balon Fajzulinovi, aby zvýšil na 2:0, ale záložník Zenitu si v jasné příležitosti míč špatně zpracoval. Zápas tak skončil hubeným vítězstvím Zenitu 1:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele