základní část, 20. kolo
14.08.2011 15:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Amkar Perm 1:1

Zenit Petrohrad nebyl schopen na stadionu Petrovskij porazit Amkar Perm a po remíze 1:1 promarnil příležitost dotáhnout se bodově na vedoucí CSKA Moskva.

Petrohrad začal, jak se na favorita sluší a patří. Hráči domácího mužstva se z lehkostí dostávali k brance Permu, ale k dokonalosti tomu chyběla přesná finální přihrávka. I tak si svěřenci trenéra Spallettiho několik gólových šancí vypracovali. Keržakov hlavou jen těsně minul tyč, podobnou šanci měl i Lazović.

Perm udeřil z první šance. Trestný kop Pejeva si ve středu hřiště lehce zpracoval Kolomejcev a překonal gólmana Malafejeva, který na jeho střelu reagoval trochu pozdě - 0:1. Obraně Zenitu bylo co vyčítat, k záložníkovi Amkaru přistupovali, jak by šlo o tréninkové utkání. Zdvojnásobit vedení mohl dokonce Michalev, ale to už by byl moc velká rána pro obhájce titulu...

Zenit odpověděl jedovatou střelou Aňukova z přímého kopu, ale navrátilec po těžkém zranění Narubin se nenechal nachytat. Pět minut před koncem poločasu se Spalletti rozhodl po první střídání, Itala Rosinu nahradil Bucharovem. V nastaveném čase prvního poločasu Zenit mohl vyrovnat. Popov zatáhl za dres Lazoviće a kopala se penalta. Samotný Srb ale selhal, když branku přestřelil.

Krátce po změně stran se Zenit přece jenom vyrovnání dočkal. Fajzulin z pravé strany centrem našel Keržakova a kanonýr Petrohradu hlavičkou překonal Narubina. Zdálo se, že se Petrohrad nastartuje, ale chyba lávky. Mistr vypadal unaveně, jako by mu vítězství nad CSKA vzalo hodně sil. Amkar si tak průběžnou remízu pohlídal a veze si z břehu Něvy cenný bod.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele