základní část, 12. kolo
10.06.2011 17:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Křídla Sovětů Samara 2:0

Souboj dvou týmů s prachmizernou formou Volgy a Křídly Sovětů skončil vítězstvím domácího mužstva. To vyhrálo zásluhou dvou branek Gruzínce Marcvaladzeho.

Dlouhé minuty mělo utkání tristní úroveň. Mnoho faulů, nevynucených chyb, žádné šance. Postupem času si hráči Volgy uvědomili, že hrají doma a převzali otěže zápasu. Obranu Křídel zlobil především Marcvaladze, který jednou i nebezpečně vystřelil. Z dorážky Gogua vysoko přestřelil. V závěru poločasu se mohli dostat do vedení hosté. Obránce Bendz div, že si nedal vlastní gól.

V přestávce udělali nespokojení trenéři pár změn v sestavě. Smolnou ruku při střídání měl trenér Samary Tarchanov. Nový muž na hřišti Bobjor se nechal obehrát Marcvaladzem a následně Gruzínce fauloval ve vlastní šestnáctce. Sám faulovaný Marcvaladze penaltu proměnil a ve 49. minutě dostal Volgu do vedení.

Branka dodala Volze šťávu a obrana Samary byla pod neustálým ohrožením. Bylo jen otázkou času, kdy obranná hráz hostů opět padne. Stalo se tak v 76. minutě, kdy skvělý centr Tursunova usměrnil za záda Mboliho opět Marcvaladze.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele