základní část, 10. kolo
21.07.2011 17:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - CSKA Moskva 0:2

CSKA si v dohrávce 10. kola poradilo s domácí Volgou a vyhrálo 2:0. Opět řádilo útočné duo Doumbia - Love. Druhý jmenovaný dal oba góly.

Po delší přestávce se ruská liga opět rozbíhá a rozbíhá se i mašina s názvem CSKA. Dnes ale začátek zápasu zastihl v lepší formě spíše Volgu. V páté minutě vyplašil centr Tursunova hostujícího brankáře Akinfejeva, neboť pokažený centr skončil na bližší tyči a reprezentační gólman měl co dělat, aby balon vyrazil aspoň na roh. Hosté se po úvodním náporu Nižného Novgorodu otřepali až po čtvrthodině hry a v 19. minutě již pálil Doumbia z hranice vápna, bohužel po slabé střele se ještě neslavilo.

O deset minut později v 29. minutě však hosté síť přeci jen rozvlnili. Vagner po centru z hloubky pole běžel de facto sám na Astachova, ten vyběhl, ale brazilský šikula jej obhodil a v cestě mu stáli jen dva protihráči, jeden se jej snažil obrat o balon a druhý chtěl zaskočit za brankáře. Vagner však v pádu vyslal druhý lob, který přeletěl i protihráče dobíhajícího na čáru a CSKA oslavovalo poprvé - 0:1.

Do konce první půle se toho již moc neudálo, domácí se po velké chybě znamenající gól zatáhli a hosté se nikam nehnali, do šaten se tak šlo za přiznivého stavu pro Armějce.

Druhá půle byla vysloveně nudná. Diváky z letargie probudi v 65. minutě až brazilský snajpr Vagner Love. Centr z vlastní půlky prodloužil 35 metrů od brány hlavou Doumbia a autor první branky se řítil do šestnáctky obtěžkán o bránícího Salukvadzeho, avšak Vagner vyslal na Astachova nechytatelnou ránu do šibenice - 0:2.

Poté se více méně přestalo hrát, až ke konci na druhé straně párkrát zahrozil střídající Chodžava, ale výborná obrana CSKA útočníky Volgy k ničemu většímu nepustila. Moskvané tak zvládli vstup do druhé části sezony s bravurou, v Nižném Novgorodu vyhráli 0:2.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

CSKA musi at mi vyjde ticket 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ja

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele