základní část, 26. kolo
01.10.2011 14:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Amkar Perm 0:0

Oči bolí, divák pláče. Volga doma s Amkarem utrpěla remízu 0:0, která neřeší vůbec nic. Snad jen zavedení nového pravidla o minimálním počtu střel. Kdyby se uzákonily minimálně dvě, tak by oba týmy pravděpodobně neprošly.

V první půli se toho mnoho zajímavého neudálo. Domácí měli sice míč více pod kontrolou, ale nebyli s to cokoli vymyslet. Hosté se uchýlili k totální destrukci a totální obraně. Jen sem tam Pejev potáhl balon po lajně a pokoušel se něco vymýšlet. Marně. Za zmínku stojí hlavně 10 žlutých karet, z nichž 4 se rozdaly právě v první půli. Oba týmy hrály tvrdě až zákeřně a to také hře moc nepomohlo. Za zmínku tak stojí pouze střela Maljarova z dobrých třiceti metrů z 36. minuty, ale záložník domácí Volgy bránu těsně netrefil. Do šaten se tak po příšerném výkonu obou klubů šlo za nerozhodného stavu.

Druhá půle byla lepší i horší než první. Podle toho, jak se to vezme, žlutilo se ještě víc, ale dokonce se mezitím hrál i fotbal nebo cosi, co ho vzdáleně připomíná. V 56. minutě se o něco méně horší domácí dostali do šance. Paštov vypálil zpoza vápna, ale jeho střela byla příliš mírná na to, aby mohl pomýšlet na pořádné ohrožení brány. Narubin byl na místě. V 75. minutě dostal po souboji s Džavadovem žlutou kartu Pejev a divil se tomu tak usilovně, že vzápětí dostal druhou a šel do sprch. Divil se ještě více. Jestli někdo čekal ohromující tlak Volgy a hlad po vítězství, tak byl zklamán. Na místo toho dostal Bondarov v nastavení také druhou žlutou kartu za faul uprostřed hřiště na Michajlova. Spoluhráči jej po chvíli následovali. Gól nepadl a oba týmy se mají za co stydět.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

výhra Volgy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele