o udržení, 34. kolo
12.03.2012 11:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Volga Nižnij Novgorod 1:0

V Tomsku mohou slavit. Poprvé od sedmnáctého kola vyhráli Uralané zápas a dostali se na dohled 14. místu, o které se jistě poperou. Naopak v Nižném Novgorodě by se měli nad sebou zamyslet.

Počátek zápasu byl podle očekávání v režii nepřesnosti. Oba týmy nejsou ve formě, a tak se většinou hrálo uprostřed hřiště. Poté se přeci jen domácí dostali do většího soustavného tlaku, snažili se kontrolovat balon a nepouštět Volgu ze své poloviny hřiště, ale žádná šance nepřicházela. Až ve 20. minutě zahrozili hosté, kdy po Vaškovo vyboxování útočník Volgy netrefil zcela volný roh branky. Škoda pro hosty. Ale ve 40. minutě se to stalo, Tom dala po 785ti minutách gól! Bojarincev po hrozné haluzi protlačil míč do brány, odražený, do protisměru, prostě správná haluz. 1:0. Za tohoto stavu se šlo i do šaten.

Druhá půle byla snad ještě nudnější než první. Jediný, kdo se snažil o fotbal, byl domácí Nachušev, který mimochodem přihrál na první branku. V 60. minutě nadějně pálil, ale bránu nakonec netrefil. Jinak se hrál hrozný fotbal, Volga evidentně na to, aby domácí zatlačila, neměla a těm to takhle vyhovovalo. Nikam se totiž nehnali a divák plakal. V 77. minutě se ještě k přímému kopu postavil Bojarincev, ale jeho nadějná střela gólem neskončila. Domácí tak mohli slavit úvodní play-outovou výhru a mají stále naději se zachránit. Volga se pravděpodobně minimálně baráži nevyhne.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele