základní část, 8. kolo
07.05.2011 09:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Křídla Sovětů Samara 1:1

Tomsk neodkázal udržet těsné vedení a Samara po brance Kuzněcova vyrovnala na konečných 1:1. Tomsk natáhl svou šňůru zápasů neporazitelnosti již na 5 zápasů.

Oba týmy šly evidentně do zápasu s tím, aby neinkasovaly a takový byl i začátek utkání. Poprvé až snad v 15. minutě se blíž k brance dostal domácí Kannunikov, ale nedokázal M'Bohliho překonat. V 25. minutě pálil nebezpečně Sabitov z přímého kopu, jeho pokus byl ve zdi tečován a míč proletěl jen kousek od tyče hostí. Před koncem nezáživného prvního poločasu se ještě po trmavrmě dostal k balonu Baženov a ze tří metrů pálil, ale fantastický M'Bohli míč vyrazil pryč. To byla také poslední akce nudného prvního poločasu. Tomsk byl aktivnější, ale Samara dobře bránila, žel bohu, dopředu nic nepředvedla.

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu až do 60. minuty, kdy se mírně lepší domácí konečně prosadili. Po přetaženém centru hlavičkoval Sabitov zpátky před bránu, kde byl u míče nejrychleji Jokič a bombou pod víko nedal hostujícímu brankáři šanci. 1:0!

O deset minut později mohla vést Tom o dva góly, když aktivní Baženov netrefil bránu o necelý metr. Povedená střela. Domácí byli i nadále lepší, byli namlsaní gólem a nevypadalo to, že by měli prohrát. Samara byla neškodná, až přišla 88. minuta utkání, kdy Křídla srovnala. M'Bohli odkopával od brány a míč letěl skoro až k brance domácích, kde zaspala obrana a Samsonov se dostal do pokutového území a přihrávkou pod sebe našel Kuzněcova, který střelou na bližší tyč nedal Pesjakovovi šanci, ten snad poprvé v zápase musel udělat rychlejší pohyb... 1:1!

To byla také poslední akce nakonec zajímavého zápasu, Samara odjíždí spokojená, v Tomsku bude ještě "veselo".

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele