o udržení, 38. kolo
06.04.2012 14:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Spartak Nalčik 2:0

Těrek Groznyj bez větších problémů porazil v kavkazském derby Spartak Nalčik 2:0 a vzdálil se baráži o udržení. O góly se postarali Brazilec Mauricio a Polák Polczak.

Těrek se chopil iniciativy od úvodní minuty, ale nebezpečné momenty si ne a ne vytvořit. Až ve 23. minutě vyskočil na rohový kop nejvýše ze všech Polczak, ale brankář Nalčiku Budakov stihl na jeho pokus zareagovat. Následující útok Těreku se stal gólový. Po spolupráci Pavlenka, Lebeděnka a Mauricia vsítil třetí jmenovaný z 20 metrů vedoucí gól.

Za hosty mohl vyrovnat po chybě Hodzjura Gošokov, ale hlavou těsně minul. Během poločasové přestávky nahradil Gošokova Skverňuk, trenér Tašujev tímto tam chtěl zesílit útok. Ale nepodařilo, hosté stále tahali za kratší konec. V 56. minutě mohl skórovat Rybus, ale obránci Nalčiku na brankové čáře zastoupili svého gólmana.

Těrek nadále dominoval, hlavně křídelní akce domácího mužstva měly oči. Bylo jen otázkou času, kdy si Grozenci pojistí vedení. V 71. minutě přišla další tvrdá rána pro Nalčik, tvrdý faul Zahiroviče na Georgijeva ocenil hlavní rozhodčí červenou kartou. Emoce na hřišti vzplály, ale sudí Suchina rozdal pár žlutých karet, domluvil hráčům a vše se vrátilo do normálu.

V 84. minutě nacentroval Lebeděnko do pokutového území, tam míč hlavou posunul Jiránek na osamoceného Polczaka, který obehrál obránce a poslal míč k pravé tyči - 2:0

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele