o udržení, 39. kolo
15.04.2012 12:00 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Volga Nižnij Novgorod 3:0

Nalčik se vzepřel svému osudu a dokázal doma jednoznačně porazit Volgu nižnyj Novgorod a i nadále může pokukovat po baráži. Utkání de faacto rozhodl Koncedalov, který neměl ani nastoupit. Proměnil penaltu a dostal domácí do vedení.

Od začátku utkání bylo vidět, že Spartakovci mají větší chuť do hry a nechávali na hřišti plíce. Hostující hráči spíše vypadali, že doufají, že jim vítězství spadnej do klína samo. Ze strany Nalčiku hrozil zejéman zkušený útočník Koncedalov, který obranu zaměstnával nejvíce. V prvním poločase chudém na šance se do vedení dostali v 30. minutě domácí. Grigalava sundal k zemi štírka Šnicina a rozhodčí ukázal na puntík. Koncedalov se nemýlil a ranou doprostřed brány otevřel skóre utkání. 1:0. Hosté přišli o skoro 290ti minutovou sérii neprůstřelnosti. Stejným výsledkem i skončil první poločas. Více toho obě mužstva bohužel nenabídla. Terén jim v jejich snažení také nepomáhal.

Nalčičané nastoupili aktivněji i do druhé půli. Doslova na svého soka vlétli a hostům nezbývalo nic jiného, než se uchylovat k faulům. Z jednoho rychlého útoku zapršelo i v 54. minutě, kdy Mitrišev střelou k tyči nedal Abajevovi šanci. Ten tedy lovil míč ze své sítě podruhé. Hosté se poté na chvíli probrali, asi jim došlo, že takhle to nepůjde a Adžindžal nebyl daleko k brance, ale jeho zajímavý pokus ze střední vzdálenosti letěl kousek nad břevno. Avšak domácí nepolevili v aktivitě a v 76. minutě po chybě obrany vsítil svou první branku Buitrago. 3:0.

Dále se utkání jen dohrávalo. Domácí drželi míč na svých kopačkách a hosté z Nižného Novgorodu aktivitou příliš nehýřili. Zápas tak skončil jasným a poněkud překvapivým vítězstvím Nalčiku 3:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele