základní část, 9. kolo
14.05.2011 12:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Volga Nižnij Novgorod 1:1

Nalčik doma nedokázal udržet těsné vedení nad Volgou a zápas nakonec skončil remízou 1:1. Volga tak zastavila sérii čtyř prohraných zápasů v řadě, nalčický Spartak se i nadále krčí na posledním místě tabulky.

Začátek zápasu nebyl nic moc, na obou týmech bylo vidět, že nejosu v dobrém rozpoložení. První zajímavá akce se udála kolem dvacáté minuty, kdy Bagajev po rohu pálil nad. Hosté se do své první šance dostali o chvíli později v 23. minutě, kdy Tursunov pěkným míčem našel před bránou volného Chazova, který ale v ideální posici trefil pouze Pomazana, brankáře Nalčiku.

Od této chvíle byl na hřišti de facto jen jeden tým a to Nižnyj Novrogod. Postupně stříleli útočníci Marcvaladze s Chazovem, ale Pomazan, v tomto zápase výborný, všechny míče pochytal. Na konci poločasu mu pomohlo i štěstí, když po přímeém kopu netrefil Adžindžal poloprázdnou bránu a míč letěl nad. První poločas tak skončil bezbrankovou remísou, za kterou byli rádi spíše domácí fotbalisté.

Domácí, kteří byli v kabině určitě řádně "vyfénování", začali druhou půli mnohem aktivněji, než první. Výsledkem tlaku byla akce z 51. minuty, kdy pálil Leandro k tyči, ale jeho střela nenašla cíl. A protože fotbal nemá logiku, tak se Spartak dostal dovedení. Po centru do půlky hřiště se před vápnem dostal k míči Leandro, který ještě stačil odcentrovat do malého vápna na volného Mijiče, jenž si trošku lopotně zpracoval míč, ale i tak ho zvládl uklidit do prázdné brány.

Poté se hra vytrácela. Týmy ji kouskovaly častými střídáními, hodně se žlutilo, ale fanoušci se museli nudit. Z letargie je vytrhl až hostující střídající útočník Vacadze, který srovnal na 1:1. Stalo se tak po centru Adžindžala, ve vápně vybojoval míč Marcvaladze, posunul na Salukvadzeho a aby to nebylo všechno, ten poslal cross skrz celé vápno na volného Vacadzeho, který v pádu uklidil míč do prázdné brány. To byla také poslední akce zápasu. Ten skončil zaslouženou remízou.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele