základní část, 21. kolo
21.08.2011 16:45 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Spartak Moskva 1:1

Spartak neočekávaně ztratil. Z hřiště lepšícího se nalčiku odváží pouhopouhý jeden bod.

Domácí byl sice nalčický Spartak, ale do útoku se zpočátku vrhal spíše Spartak moskevský, už v první desetiminutovce to vypadalo na jasnou záležitost, zlobil hlavně Emenike, který v deváté minutě mířil z dobré posice mimo. Na druhé straně pálil nebezpečně Zotov. Ale postupem času se do role víc a víc dostávali hosté. Avšak do vedení se dostali kupodivu domácí. Stalo se tak v 26. minutě kdy z pravého křídla nacentroval Ruchajna a ve vápně si balon našel Gošokova, který hlavičkou poslal svůj tým do vedení. 1:0! Do konce poločasu ještě párkrát zazlobili Dzjuba s Emenikem, ale na stavu se nic nezměnilo, do šaten se šlo za příznivého stavu pro domácí Sparta. Zcela nečekaně.

Počátek druhé půle byl opět v režii hostů. A tentokrát to už přineslo ovoce. V 53. minutě se trefil kanonýr Dzjuba. Akce byla prakticky identická s tou nalčičkou, kdy dali domácí gól. Paršivluk po předávce Ariho nacentroval před bránu a Dzjubova hlavička k tyči se chytit opravdu nedala. 1:1! Poté hosté ovládli hřiště. Domácí byli patrně spokojeni s remízou, ale ambiciozní moskevský celek útočil dále. Pár minut po gólu se ve vápně po akci Ariho zjevil Emenike, ale branku o kousek netrefil. Postupem času se ale aktivita trochu vytratila. Nalčik dobře bránil centry, a tak hostům nezbývalo nic jiného, než útočit z rohů nebo standartek, které nejčastěji zahrával dmitrij Kombarov, ale protože ani z jednoho mráčku nezapršelo, tak se v jižním Rusku body nakonec dělily. Moskveský Spartak si vyhrát určitě zasloužil. Pro Nalčik to je velmi cenný bod.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vítězství pro Spartak, možná remíza..

Reagovat
paver

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele