základní část, 1. kolo
12.03.2011 15:30 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Křídla Sovětů Samara 1:0

Nalčik díky proměněné penaltě Leandra v závěru utkání rozhodl o svém vítězství nad Křídly Sovětů Samara.

Zkažené přihrávky, tvrdé osobní souboje a žádný nápad ve hře směrem dopředu. To byl ve zkratce první poločas duelu Nalčik - Samara. První střelu na branku vyslal až ve 30. minutě záložník Nalčiku Koncedalov, brankář M'Bohli byl na místě.

Po přestávce byla hra zajímavější. Obránce Křídel Mološ tvrdou střelou v nadsázce málem zlomil ruce Fredrikssonovi. Blízko vedoucí branky byli Nalčané po šanci Pilipčuka, ale M'Bohli svůj tým podržel. Koneckonců M'Bohli působil jako jistota, Samara po odchodu Lobose našla kvalitní náhradu. Fredriksson v brance Nalčiku nechtěl zůstat po zadu a lapil dalekonosné střely Ponomarenka a Prijomova.

Rozuzlení celého utkání přišlo v 89. minutě a podíleli se na něm dva žolíci Nalčiku. Taranov fauloval Portnjagina a Brazilec Leandro následně proměnil pokutový kop.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele