o udržení, 42. kolo
02.05.2012 14:15 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - FK Rostov 2:2

Zvláštní utkání se odehrálo v Nalčiku. Domácím o nic nešlo, vypadalo to, že zápas "vypustí", ale penalta na konci stála hostujícící Rostov důležité dva body.

Nebudeme na nic čekat a přejdeme rovnou k prvnímu gólu, který vsítil domácí Spartak. Konkrétně střelcem byl záložník Fomin, který se prodral vápnem a v souboji s Pletikosou balon nakonec dorazil do brány.

Hosté odpověděli v patnácté minutě, kdy Gackan vypálil z dobrých pětadvaceti metrů. Míč už letěl do brány, ale Džudovič na poslední chvíli hrdinně ránu odvrátil vlastní hlavou. Ale nic platné, Rostov v 22. minutě vyrovnal. Právě Džudovič byl nešťastníkem situace, Adamov chtěl ve vápně centrovat, ale trefil ruku nalčického zadáka a kopala se penalta. K té se postavil Bracamonte a v klidu proměnil.

Bohužel, první půle toho již více nebaídla. hosté hráli hodně nervozně a do šancí se moc nedostávali, domácí zase na nějakou větší kombinaci nemají hráče, takže se do poločasu oba celky vlastně protrápily.

Druhá půle byla úplně stejného ražení. Rostovanům navíc nepomohlo zranění Bracamonteho z první půle, který to ještě zkusil, ale v druhé půli musel být chtě nechtě střídán. Mezitím se na hřišti děly věci. Aravin dostal v krátkém sledu dvě žluté karty, úplně zbytečné a to pro něj znamenalo brzký konec. Psala se 63. minuta. O pár minut později se hosté dostali do vytouženého vedení. Gackan vší silou napálil balon, který se zastavil až v síti. utkání se zdálo být rozhodnuté. Vždyť Nalčiku již o nic nešlo a Rostov se zdál býát v pohodě. Jenže přišla 80. minuta a penalta na druhé straně. Šanicin upadl a Koncedalov srovnal na 2:2. Pletikosa sice vystihl směr, ale bylo to málo platné.

Hosté tíhu okamžiku neunesli a Smolnikov se v 89. minutě pakoval také ze hřiště. Za zbytečný faul dostal druhou žlutou a šel dříve pod sprchy. O pár minut později jej náseldovali spoluhráči, kteří sice domácí zatlačili, ale nic z toho nebylo. Zápas skončil 2:2.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele