základní část, 17. kolo
24.07.2011 17:15 CET
2 : 2
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - FK Krasnodar 2:2

Velké věci se děly v Nalčiku. Krasnodar tu vedl již 0:2, ale domácí se nedali a nakonec dokázali vyrovnat. Zápas tak skončil divokou remízou.

Počátek utkání byl v režii středu pole. Nic moc se nedělo, hrálo se věštinou mezi šestnáctkami. Až na počátku druhé desetiminutovky zahrozil Leandro drzým průnikem po pravém křídle, cetroval na Šanicina, jenž hlavičkou vystrašil Usminského, ten míč nakonec chytil. Ve 32. minutě se poprvé mohlo měnit skóre. Joazinho centroval před bránu, kde Tatarčuk přiťukl Marciovi, který pálil k tyči. Fredrikson míč vytěsnil na roh! Na konci poločasu ještě pálil Siradze, jeho střela skončila na tyči a ani dobíhající Leandro nedal gól, Usminskyj na zemi "betony" balon vytěsnil. A po tomhle haškovském zákroku se šlo do kabin.

Druhá půle měla nudný začátek, o to zajímavější konec. První gól přišel na svět v 64. minutě. Na svědomí ho měl útočník Krasnodaru Šipicin. Po pasu zprava se ocitl sám před Fredriksonem a nemýlil se - 0:1!

O zhruba deset minut později se hosté mohli opět radovat. Po rychlém protiútoku nacentroval do vápna Joazinho na volného Movsisjana a ten taktéž brankáře domácích pěkně propálil - 0:2!

Když se už zdálo, že zápas se bude pouze dohrávat, tak domácí povstali jak bájný Fénix. V 88. minutě snížili. Po rohu hlavičkoval na zadní tyč Kulikov a Usminskyj, světe div se, na balon nedošáhl - 1:2!

A v 94. minutě bylo vyrovnáno! Koncedalov si před vápnem vyměnil balon s Gošokovem, kterýmu balon do běhu vrátil a Roman se nemýlil, 2:2 a konec zápasu.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele