základní část, 14. kolo
18.06.2011 16:45 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - CSKA Moskva 0:2

Fotbalisté CSKA sice v Nalčiku nenavázali na výkony z předchozích kol, ale i tak dokázali zlomit odpor houževnatého domácího mužstva. Branky Doumbii a Ignaševiče přinesly CSKA vítězství.

CSKA v minulých týdnech připomínalo nezastavitelnou mašinu, ale na hřišti Nalčiku moskevští fotbalisté působili opatrně. Nalčik spoléhal na svoje tradiční zbraně - disciplínu, odhodlání a rychlé protiútoky. Pod novým trenérem se obraz hry Spartaku ani nemohl příliš změnit, Tašujev je u kormidla Nalčanů teprve dva dny. Každopádně domácí na favorita vlétli, elán jim ale dlouho nevydržel.

V 19. minutě ukázali fotbalisté CSKA svoje mistrovství, z prvního vážnějšího útoku Doumbia skóroval. Reprezentant Pobřeží slonoviny si v pokutovém území zpracoval míč na prsou a za pomocí teče překonal finského gólmana Fredriksona. Vedoucí gól ublížil tempu zápasu, na hřišti se dlouho vůbec nic nedělo.

Moskvané předvedenou hrou pořádně hazardovali se ztrátou bodů. Útočník Nalčiku Portnjagin se zbavil Nababkina a V. Berezuckého, z ostrého úhlu ale napálil břevno. V 66. minutě Armějci přidali uklidňující branku. Vágner Love přidal zákroku Lebeděva a uměleckým způsobem padl k zemi. Sudí Vladislav Bezborodov odpískal pokutový kop, který stoper Ignaševič proměnil.

I když do konce utkání zbývalo 20 minut, sudí Bezborodov mohl písknout závěrečný konec rovnou. V tomto zápase už bylo rozhodnuto.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele