základní část, 27. kolo
16.10.2011 12:45 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Anži Machačkala 1:1

Spartak z Nalčiku v koncovce sebral Anži vítězství. Machačkalský klub nedokázal vyhrát v čtyřech po sobě jdoucích utkáních, i když přeskočil Rubin.

Spartakovci se od začátku snažili, jak jen mohli. Ovšem přesto, že kvůli absenci Angbwy a Gadžibekova museli hosté překopat své obranné linie, je domáci moc neprozkoušeli. I když vítězství potřeboval Spartak jako sůl.

V první půli na bránu Revišviliho letěla pouze jedna střela. Gruzinský gólman nešťastně vyběhl mimo brankoviště, jenže Koncedalov namísto do prázdné brány poslal balón někam do mraků. Hosté hráli sebevědomě, i když jejích fotbal vypadal příliš profesorsky a nezapůsobil na diváky. Kdovíproč opět nenastoupil Miodrag Džudović. Zprávy o těžkém zranění po kopanci od Rooneyho se nikde neobjevily.

Gól nakonec vstřelil Boussoufa. Nedá se vyloučit, že stál v ofsajdu. Přesto po pasu Eto'a Marokánci podal míč jako na talíři Kulikov. Hosté nevyužili ještě několik gólových příležitostí. Achmedov dalekonosnou střelou dokonce trefil břevno.

V druhé půli Spartak trochu přidal, avšak Revišvili se na hřišti zatím pohyboval jen formálně. Střídající Rukhaia měl dobrou příležitost, jenže u vzdálenější tyče překonat Gruzince nedokázal. Hosté pokračovali v lepší hře. V jejích pohybech však bylo cítit lajdáctví. Několikrát mohli udělat ze zápasu jasnou záležitost. S každým kolem se stává jasnější, že se machačkalské hvězdy adaptují na ruský fotbal, stávají se průměrnými a dokonce Eto'o se stává "jednim z mnoha", neodehrává skvěle každý zápas a už vůbec ne celý.

Ke konci Anži přenechala domácímu týmu iniciativu. Svěží hráči Portňagin a Fomin zlepšili hru Spartaku. Vyrovnávací branku vstřelil z tří metrů Mahomed Mitrišev. Anži tak přišla o skoro jisté vítězství.

Autor: Alexandr Mironov

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

anzhi má dost nevyrovnané výsledky ale ted vyhraje sice těsně ale vyhraje . muj tip : 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele