základní část, 27. kolo
16.10.2011 17:15 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Tom Tomsk 3:0

Lokomotiv rozdrtil Tom a tím se posunul na čtvrtou pozici v Premier Lize. Sibiřané v 10. zápase za sebou nedokázali vstřelit gól. Zůstávají zároveň na posledním místě.

Hosté začali zápas docela směle, aktivně šli dopředu. Jako kdyby věděli, že nemají co ztratit. Není vyloučeno, že zapůsobila i zlepšující se finanční situace Tomi. Každopádně boxovacím pytlem sibiřané být nechtěli. Hlavou střílel Kanunnikov, individuálně skvěle zahrál Savin, jenže míč po jeho střele letěl na roh. Domácí odpověděli šanci Syčeva, který utekl dvěma obráncům. Trefil však přímo Pesjakova. Pak tomský brankář vychytal tečovanou střelu.

Lokomotivu stačilo přidat na obrátkách a padl gól. Dananae chytil ve svém pokutovém území Maicona, Alexandr Jegorov odpískal penaltu a Rumunovi ukázal druhou žlutou. Ten se dlouho hádal, jenže nakonec musel opustit hřiště. Ibričić s realizaci penalty neměl problémy.

Ještě 20 minut si Lokomotiv s obranou soupeře dělal, co se mu zlíbilo. Na pravé křídlo se přesunul Gulťajev. Chyběl pouze důraz u brány Pesjakova. Ke konci poločasu hosté úplně vyrovnali hru. Ponechali si tak naději na obrat ve hře.

Naděje zmizely docela rychle. Z osmnáctí metrů je rozmetal na kousičky krásný gól Glušakova. V druhé půli měl Lokomotiv ještě více prostoru a obrana Tomi se úplně zbortila. Po vystřídání hráčů Šiškin perfektním centrem našel hlavu Syčeva a ten zvýšil na konečných 3:0.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

lokomotiv hraje doma proti poslednímu tomsku kterej hraje dost zle a dostane naloženo muj tip : 3.0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele