základní část, 13. kolo
14.06.2011 16:45 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Spartak Nalčik 3:1

Lokomotiv nakonec urval tři body proti houževnatému Nalčiku. O vítězství 3:1 rozhodli železničáři v nastavení dvěmi slepenými brankami.

Domácí se se soupeřem nepárali a do vedení se dostali již ve druhé minutě. Syčov dostal balon z půlky hřiště před šestnáctku, poradil si s Lebeděvem a poslal míč mezi Pomazanovými nohami. 1:0 ! Hosté vyrovnali po dvaceti nudnách minutách. Stalo se tak po Ignatěvově chybě, kdy Vladimir nepřesně přihrál a namazal tak Leandrovi, který nacentroval před vápno, kde nikým nehlídaný Siradze vypálil. A vypálil přesně k tyči. 1:1! O deset minut později mohlo být veselo na druhé straně. Torbinskyj ve snaze přihrát namazal soupeři, od něho se balon odrazil zpátky k Dmitrijovi, ale ten již Pomazana nepřekonal, brankář prokázal vynikající formu. Do konce první půle se toho již moc nepřihodilo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Překvapivě.

Hned po půli mohli domácí opět vést. Maicon si poradil v souboji jeden na jednoho s Pomazanem, ale míč si moc předkopl a nedostal se k němu, v dobré posici pak pálil Syčov, ale za brankáře Nalčiku zaskočil Lebeděnko. O pár minut později hlavičkoval na druhé straně aktivní Siradze, Guilherme se modlil, aby se balon nevešel mezi tři tyče. Modlil se správně. Když už se zdálo, že zápas skončí remísou, tak zakročil Alan Gatagov. S brankářem hostí v souboji jeden na jendoho nezaváhal a poslal Lokomotiv opět do vedení. Psala se 89. minuta ! 2:1 ! A aby to nebylo všechno, v páté minutě nastavení se trefil Minčenkov. Stalo se tak po přetaženém centru Janabajeva, který Alexandr usměrnil do brány. 3:1 a konec zápasu.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele