o titul, 33. kolo
03.03.2012 15:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Kubaň Krasnodar 2:0

Lokomotiv po zimní pauze začal vítězstvím, v utkání 33. kola nadstavbové části porazil Kubaň Krasnodar 2:0.

Pavljučenko v 5. minutě vysunul Caiceda do gólové šance, ten sice střílel do brankáře, ale Brazilec Maicon se z dorážky nemýlil. Hosté se překvapivě nadále bránili a čekali na svůj moment. A dočkali se, Torbinskij na kraji pokutového území fauloval Ureňu a sudí Bezborodov nařídil pokutový kop. Míč si ve 42. minutě postavil Traore, ale svou střelou nechal vyniknout brankáře Loko Guilhermeho.

Nedáš - dostaneš, toto pravidlo se Kubani vymstilo. Krátce před koncem prvního poločasu se individuálně prosadil Felipe Caicedo a poslal "Železničáře" do vedení 2:0.

Po změně stran se Kubaň snažila o zdramatizování utkání, ale Lokomotiv nic nepodcenil a nadále podával soustředěný výkon okořeněný nebezpečným počínáním před brankou hostů. Kubaň měl velkou šanci po střele Ionova z přímého kopu, gólman Guilherme míč s námahou vyrazil na rohový kop. Lokomotiv dvoubrankové vedení s přehledem udržel a stále živí naděje na mistrovský titul.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele