základní část, 22. kolo
28.08.2011 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Lokomotiv Moskva 0:1

Ve formě hrající Kubaň doma padla. Série vítězných zápasů se zastavila na trojce. Lokomotiv v Krasnodaru vyhrál brankou nové posily Caiceda.

Domácí na svého soupeře vlétli a drželi jej blízko jeho svatyně, ale nemohli se kloudně prosadit. A tak hrozili zejména po rozích a standardkách. Jednu takovou zahrával v 10. minutě Komkov, ale Guilherme míč kryl. Po dvacetiminutovém bezvětří, kdy se spíše faulovalo než hrálo, padl první gól utkání. Trochu překvapivě jej vsítili hosté. Šiškin zahrál přímý kop na vzdálenější tyč, kde hlavičkoval da Costa, ale brankář domácích Bělenov míč vyrazil, bohužel pro něj pouze ke Caicedovi, který hlavou vstřelil svůj první gól v Premier lize. A to byl teprve jeho třetí start za Lokomotiv a druhý v základu! 0:1.

Na konci poločasu ještě pálil aktivní Traore, ale Filcov, který před gólem vystřídal zraněného Guilhermeho, balon chytil, a tak se šlo do kabin za příznivého stavu pro hosty.

Hned na začátku druhé půle Traore opět mířil k brance Lokomotivu, ale ve vápně byl faulován a kopala se penalta. K exekuci se postavil do té doby dobře hrající Varga a Filcov chytil! Záložník Kubaně pálil po zemi k tyči, ale náhradní brankář Moskvanů balon skvěle vyrazil mimo. Na druhé straně mohlo být hotovo, Maicon vyslal do akce Caiceda, ale ten ve vápně selhal a mířil mimo. Bělenov si oddechl. Poté se fotbal opět vytratil. Hra se začala kouskovat častými střídáními nebo faulováním, padlo i pár žlutých karet. Ze závěrečného náporu Krasnodarských tak nic nebylo a hosté v pohodě dokráčeli k cennému vítězství, které jim pomůže v boji o poháry. Kubaň po vcelku dobrém výkonu nemusí věšet hlavy.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele