základní část, 26. kolo
02.10.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - CSKA Moskva 0:0

Zajímavý duel mezi Kubaní a moskveským CSKA nabídl spoustu šancí, ale žádnou branku nepřinesl. Směje se tak třetí Dinamo, které se na CSKA se Zenitem dotahuje.

Domácí vsítili branku již v 7. minutě, ale kanonýr domácích Lacina Traoré stál v ofsajdu. Gól proto nebyl uznán. Na druhé straně pálil zase ze zajímavé pozice Doumbia, ale gól z toho nebyl. Poté oba týmy okupovaly střed hřiště. Ale žádná kloudná akce. Až v 36. minutě pronikl obranou CSKA domácí Bukur a jeho střela z vápna jen těsně minul bránu. Do konce první půle se toho mnoho už nestalo. Do šaten se šlo teda za stavu 0:0.

Vstup do druhé půle lépe vyšel hostům. V 50. minutě se mohlo poprvé měnit skóre, ale Dzagojev bránu přestřelil. na druhé straně Ne, ale také jeho střela mířila vedle. Bělenov a Gabulov byli takřka bez práce. Oba týmy ze sebelepší pozice pálily vedle. Brankáři by v případě větší přesnosti střel byli bez šance, ale naštěstí pro ně měli útočníci mířidla vychýlená.

Tento fakt potvrdil na druhé straně Dzagojev, který bránu netrefil a když už Traore bránu na druhé straně trefil, tak byl v ofsajdu. A za protesty dostal žlutou kartu. Po nadějné první dvacetiminutvce další stála za nic. Utkání po velmi nudném konci skončilo 0:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
paver

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

výhra kubaně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele