o udržení, 32. kolo
26.11.2011 13:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Volga Nižnij Novgorod 1:0

Samara musela, pokud se chtěla znovu odpoutat od předposledního Nalčiku zvítězit a to se jí proti Novgorodu podařilo.

Jediný zásah utkání, který Samaře zařídil vytvoření čtyřbodového náskoku před Nalčikem, přišel v jedenácté minutě. Grigorjan krásným lobem za obranu našel Sjarheje Karnilenku, který se ocitl sám v šestnáctce hostí a volejí po devadesátistupňové otočce překvapil Keržakova u jeho pravé tyče.

Oba týmy měly před poločasovou přestávkou ještě po dvou šancích, tu největší ovšem ve 39. minutě spálil hostující Bibilov, když po jeho střele domácí Křídla zachránil až na brankové čáře Koncedalov. První půle tak gólově patřila Samaře.

Druhý poločas nebyl na gólové příležitosti a pohlednou hru nijak bohatý. Samara se snažila uchovat si jednogólový náskoka to se jí povedlo. Dotáhla se tak bodově na Perm . Nejvíce ji však těší čtyřbodový náskok před předposledním Nalčikem.

Autor: Daniel Polách / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele