základní část, 7. kolo
01.05.2011 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Rubin Kazaň 2:2

Napínavé volžské derby mezi Křídly Sovětů Samara a Rubinem Kazaň skončilo remízou 2:2.

Barcelonský styl hry zatím Kazani moc nesvědčí, trenéru Berdyjevovi chybí správní hráči pro tento systém. Zlepšit útočnou hru by mohli Eduardo s Kasajevem, ale jsou stále na marodce. A tak se Rubin po šesti odehraných kolech krčí na 9. místě.

Prvních deset minut nabídlo fantastický fotbal. V šesté minutě fauloval Mološ Ďaďuna a nařízenou penaltu proměnil Noboa. Rubin vedl 1:0, ale ne dlouho. O pár minut později Samsonov s přispěním chyby gólmana Ryžikova vyrovnal. Oba týmy pokračovaly v aktivitě. Rubin to zkoušel zdálky, Samara hrála propracovaněji, když se snažila překonat obranu kombinačním fotbalem. K vidění bylo i mnoho zbytečně zkažených přihrávek a špatně vyřešených finálních akcí, ale hráči jako Xavi nebo Iniesta na hřišti nebyli, nebylo se čemu divit.

Ve druhém poločase měl navrch Rubin a to především díky dobré práci středních záložníků Natcha a Noboy. U Izraelce Natcha byla možnost dostat Kazaň opět do vedení, ale nepoštěstilo se mu. Přesto Rubin skóroval, v 56. minutě po centru Karadenize poslal Ďaďun hlavou míč za záda Mboliho. Samara opět odpověděla, uběhlo deset minut a na konečných 2:2 vyrovnal Savin. Vyhrát zápas mohl Rubinu v závěru Lebeděnko, ale z výborné pozice branku minul.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele