základní část, 12. kolo
10.06.2011 15:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Spartak Nalčik 2:0

Anži v pohodě a bez problémů dokráčelo k další výhře. Tentokrát Dagestánce nezastavil letos tragický Nalčik. Zápas skončil po brankách Roberta Carlose a Jana Holendy 2:0.

Domácí na nic nečekali a na svého soka se vrhli se vší vervou. Hosté v červeném absolutně nestíhali a upínali se pouze k faulům. První šanci utkání také přinesla střela domácího Boussouffy z patnácti metrů, kterou však výborný Pomazan vyrazil na roh. O pár minut později kopal kapitán Carlos přímý kop, který jen těsně minul branku. Rána jako z děla z dobrých pětatřiceti metrů málem olízla tyč. Nicméně Brazilec se mohl radovat o pár okamžiků později, když ve 20. minutě kopal další přímý kop, tentokráte z velkého úhlu a jeho skákavá střela překvapivě skončila až v síti. Před Pomazanem ji možná tečoval Lachijalov, ale to nic neměnilo na faktu, že se domácí ujali vedení 1:0!

I nadále Anži svého soupeře mačkalo. Nalčik se nejdále za půlku dostal, když Pomazan odkopával od brány, jinak nic. Další šanci si mezitím vypracoval Gadžijev, když po vlastním zaviněném pádu kopal sám přímý kop, který Pomazan taktak kryl. Z první půle to jinak bylo všechno. Spartakovci mohli odcházet do kabin relativně spokojeni, poněvadž prohrávali pouze o gól.

Druhá půle už byla klidnější, ale i přesto domácí přidali další branku. Konkrétně se v 61. minutě prosadil aktivní Holenda. Roberto Carlos proběhl celým hřištěm a nádhernou uličkou vyzval českého střelce ke čtvrtému zásahu v sezoně. Ten ranou pod víko nepohrdl, 2:0!

Poté se toho na hřišti moc nedělo. Oba týmy už nehrály s takovým nasazením. Machačkala nepotřebovala a Nalčik na to prostě neměl, a tak se raději věnoval ostrým zákrokům a faulům, které mu šly lépe. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou Anži 2:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
rel7

jen tak dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele