o udržení, 44. kolo
13.05.2012 13:30 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Amkar Perm - Volga Nižnij Novgorod 4:1

Amkaru Perm se sice nepovedl vstup do utkání, hrál v deseti, ale přesto se mu podařil nepříznivý vývoj utkání proti Volze otočit. Permjaci vyhráli 4:1 a rozloučili s domácím publikem na stadionu Zvezda vítězně.

Už v 10. minutě hrál Perm v početním oslabení, Narubin zatáhl za záchrannou brzdu a uviděl červenou kartu. Místo něj nastoupil v brance Gerus, ale pokutový kop Bibilova nechytil. Nicméně i v 10 mužích byl Amkar nadále aktivní a hrozil před brankou Volgy.

Volkov číhající na zadní tyči vyrovnal na 1:1 a obrat dokonal o pět minut později Navaković, který využil špatného vyběhnutí brankáře Keržakova.

Po přestávce vyrovnal sudí Jegorov počet lidí na hřišti vyloučením hostujícího Pomerka v 68. minutě. Nařízený pokutový kop proměnil Pejev a zvýšil na 3:1. Na konečných 4:1 stanovil v 81. minutě Subbotin.

Autor: David Kubáň / championat.eu

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele