o udržení, 40. kolo
21.04.2012 10:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - Spartak Nalčik 1:0

V Permu mohou již pomalu slavit. Tamní Amkar nedovolil překvapení a porzil Nalčik. to znamená, že Permjaci jsou již skoro zachráněni. V Nalčiku se připravují na druhou ligu.

Domácí si šli tvrdě za svým již od začátku utkání a již v sedmé minutě se mohlo poprvé pposouvat skóre, když Grišin po rohu hlavičkoval těsně vedle brány. I poté byli Permjaci lepší. Hrozil zejména nestor uralského celku Giorgi Pejev, který řídil všechny akce a kopal všechny standartky, které byly pro obranu Nalčiku skoro neřešitelným úkolem. Jednu takovou kopal Bulhar v 23. minutě a zadák sirakov zase halvičkoval těsně mimo. Další přišla na svět v 34. minutě. Pejev nacentroval na zadní tyč, kde se balonu ujal Džudovič, který přihrál pod sebe před bránu, kde aktivní obránce Grišin bombou pod břevno otevřel skóre! Amakar se tak zaslouženě dostal do vedení.

Na konci půle opět centroval bezchybný Pejev a Grišin mohl přidat druhý gól, jeho střela však mířila do rukavic Budakova, který balon vyrazil na břevno! Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro Amkar, který byl jasně lepší. Hostující Nalčik si evidentně přijel jen zatrénovat.

Druhá půle mnoho fotbalového nenabídla. Domácí se nikam nehnali a hlídali si své vedení a Spartakovci nehráli pro změnu vůbec. Za zmínku stojí akorát pár akcí. V 65. minutě se konečně ozvali domácí útočníci. Konkrétně Jakubko, který si sklepl balon a střílel k tyči, ale míč proletěl těsně vedle brány. Hosté se zmohli na první kloudný útok až v 81. minutě, kdy si vyměnili balon Aravin s Mitriševem, ale z Mitriševovy rány nakonec nic moc nebylo. Utkání tak skončilou zaslouženou výhrou Amakru, který je již skoro zachráněn, Nalčik se bude pakovat o patri níže.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele