základní část, 27. kolo
16.10.2011 10:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - Kubaň Krasnodar 3:1

Kubaň jasně prohrála v Permi s Amkarem, který dokázal zvítězit poprvé po návratu Miodara Božoviče a poprvé v sezóně vstřelil více než dva míče.

Amkar začal hru rychlým gólem, prvním po šestí zápasech. Přesnou střelou zpoza šestnáctky vyslal Nikola Mijailović. Toho Božovič vrátil po diskvalifikaci na více zvyklé místo levého obránce, i když jej Rachimov využíval jako defenzivní štít. Tlak a pressing domácích hned na úvod zápasu málem smazal soupeře z hřiště a jen omezený útočný potenciál nedovolil Amkaru rozdrtit Kubaň. Na dlouhou dobu diskvalifikovaného Pejeva na pravé straně vystřídal Blažič a to dalo Amkaru různé možnosti. Ovšem nebylo komu dát poslední pás do šestnáctky. Domácí se proto spoléhali na dalekonosné střely.

Dobře vystřelil Đalović, Mijailaović málem vstřelil svou druhou branku po standardní situaci. Kubani se v první půli nedařilo absolutně nic. Jen Davydov několikrát mohl u Nikolajeva vyprosit penaltu.

Po změně stran začali hosté hrát aktivněji, jenže to je stálo chyby v obraně. Amkar z toho vytěžil i druhý gól. Napomohl tomu Komkov, který, kdovíproč ve svém pokutovém území poslal pas na Armašu, tomu ukradl balón Volkov a vybojoval penaltu. S exekuci neměl problémy Kněževič.

Kubaň opět přidala na útočném snažení, dokonce si vybojovala první roh. Jenže Narubinovu svatyni hosté nikterak neohrozili. Naopak, třetí zářez mohl přidat Volkov. Z deseti metrů ale netrefil. Několik minut nato opět Volkov v protiútoku poslal vynikající přihrávku na Kolomejceva, který však nepokořil Belenova. A po rozehrávce rohu orazítkoval tyč Čerenčikov. Kubaň také dostala svou příležitost. Finální střelu ale na bránu Narubina nikdo nevyslal.

Amkar přidal třetí hřebíček do rakve, střídající Burmistrov poslal míč přesně do dolního rohu. Kubaň se nakonec zmohla jen na korekci skóre. Na 3:1 snížil Bukur.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kuban vyhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele