základní část, 3. kolo
02.04.2011 12:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - Křídla Sovětů Samara 1:1

Perm nedokázal udržet náskok 1:0 a zápas nakonec skončil smírem. Samara si tak připsala první body v sezoně.

Zápas začali aktivněji podle očekávání domácí a ve 4. minutě pálil mimo Ristič. Ve 22. minutě měli domácí další šanci. Po přečíslení 4 na 3 se dostal k balonu Pejev a tvrdou ranou pod víko přinutil M'Bohliho k vynikajícícmu zákroku. Alžírský brankář vytěsnil balon těsně nad břevno. Co se nepovedlo Pejevovi, to se povedlo o dvě minuty později Sirakovovi. Po centru před brankou přiťukl Volkov míč k hranici vápna, kde nikým nekrytý Sirakov vypálil. Balon ještě jeden z obránců Samary tečoval a M'Bohli byl naprosto bez šance. Míč letěl k tyči - 1:0.

Samara hrála celý první poločas špatně a žádnou větší šanci si nevypracovala. A když ve 41. minutě neuspěl Volkov, tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Amkar.

Druhá půle začala poněkud vlažně, ani jeden tým se dopředu nijak nehnal a hrálo se hlavně mezi šestnáctkami, až v 56. minutě pálil z 25 metrů Mološ, ale Narubinovu branku netrefil. Samara byla v těchto chvílích o něco lepší, ale velké šance nepřicházely. Paradoxně gól z 68. minuty padl také po takové nemastné neslané střele. Kuzněcov dostal balon před vápnem a vyslal na branku hodně nepovedenou střelu, která se nejvíce podobala lobu. To ale překvapilo Narubina, který zcela nepochopitelně míč nevyrazil ani nechytil a ve vzduchu ho rukou netrefil. Střela letěla přímo na něj - 1:1.

A jelikož o čtvrt hodiny později z velkého úhlu netrefil Pečnik branku, tak zápas skončil remízou 1:1, nutno dodat, že zaslouženou.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

samara 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele