základní část, 25. kolo
25.09.2011 14:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Amkar Perm - FK Rostov 0:1

Mizérie Amkaru Perm pokračuje. Domácí nevyhráli už deset ligových utkání v řadě, tentokrát podlehli Rostovu 0:1.

Ve formě nacházející se Rostov se v Permu chopil iniciativy, ale za celý první poločas branku soupeře vážněji neohrozil. Domácí Amkar hrozil ze standardních situací, blízko branky byl Bulhar Pejev, ale Pletikosa jeho střelu dokázal vyrazit na rohový kop.

Klíčové momenty utkání se odehrály po změně stran. Ve 49. minutě vyloučen po druhé žluté kartě mladý Rostovu Jemeljanov. Vyloučení paradoxně neublížilo jižanům, hned minutu na to Bracamonte krásně vysunul za obranu Adamova a ten si sám před Narubinem věděl rady - 0:1.

Po inkasované brance fotbalisté Permi sevřeli Rostov před vlastní brankou a vytvořili si několik závarů, které málem vyústily ve vyrovnávající branku. Hosté ale hubené vedení udrželi a vezou si cenné tři body.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele