20. kolo
11.09.2010 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Spartak Moskva - FK Saturn 2:1

Spartak Moskva díky dvěma brankám Brazilce Wellitona porazil Saturn 2:1. Poprvé se na hřišti podívala velká posila z Celtiku Ir McGeady.

Trenér Karpin poslal na hřišti dvě nové letní posily, problémy s brankářským postem má zacelit nováček z Těreku Andrij Dikan a na křídle se objevil Aiden McGedy. Irská posila byla strůjcem úvodní branky, když vyslala do šance Wellitona. Brazilec utekl obraně Saturnu, obehrál i brankáře Kinského a z úhlu rozvlnil síť. Oslavou Brazilec vybídl ruský svaz, aby mu zavolal.

Z vedoucí branky se červenobílí neradovali dlouho, ve 21. minutě vyrovnal na 1:1 Kiričenko. Od té chvíle se Spartaku nedařilo nic a poločas mohl skončit klidně vedením Saturnu.

Do druhého poločasu už nevyběhl Ibson, místo něj šel na hřiště Ananidze. Hrál se vyrovnaný fotbal bez šancí, trenér Karpin však má k dispozici nezastavitelného Wellitona, nejlepšího střelce ruské ligy 2009. Skvělý Brazilec se obtočil na hranici šestnáctky kolem zadáků Saturnu a překonal Kinského. Pro Brazilce to byla patnáctá letošní trefa.

Spartak v generálce na Ligu mistrů příliš nepřesvědčil, a kdyby neměl v útoku famózního Wellitona, bůhví, jak by utkání dopadlo. Ale na "kdyby" se nehraje.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele