1. kolo
14.03.2010 12:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Lokomotiv Moskva 2:0

Rubin Kazaň vykročil do nového ročníku správnou nohou, když v úvodním ostře sledovaném zápase porazil Lokomotiv Moskva 2:0. Tataři o svém vítězství rozhodli až dvěma slepenými góly v závěru utkání, když se trefil střídající Gorbaněc a útočník Bucharov.

Jeden ze šlágrů prvního kola ruské Premier ligy příliš diváků do ochozů nepřivedl, když hokejová Kazaň dala přednost utkání play-off hokejové KHL mezi AK Bars Kazaň a Barysem Astana. Něco přes 10 tisíc nejvěrnějších diváků však kvalitním fotbalem odměněno nebylo. Kvůli brzkému startu sezony a tuhé zimě ovlivnil hru žalostný trávník na stadioně Centralnyj.

Souboj na hřišti příliš pohledné hry nenabídl, ale už v 9. minutě se domácí radovali z prvního gólu v brance Guilhermeho. Radost Rubinu však pokazil sudí Bezborodov, který správně branku neuznal kvůli faulu na brankáře. Nikomu jinému už se v prvních 45 minutách nepodařilo skórovat a poločas tak skončil 0:0.

Zápas pokračoval v bojovném duchu a o trošku více ze hry měl hostující Lokomotiv, který však žehral na neproměnování šancí. Neúspěšní však byli i střelci Kazaně a bezgólový stav vydržel až do posledních minut zápasu. V 87. minutě Noboa rozehrál na střídajícího Gorbance, ten pronikl do pokutového území hostí a střelou k tyči otevřel skóre zápasu.

Svou pověstnou lekci z efektivity Rubin dovršil v 90. minutě, kdy druhý gól domácích přidal Aleksandr Bucharov. Dvěma góly v závěru zápasu si tak Rubin na úvod sezony připsal důležité vítězství.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele