18. kolo
22.08.2010 16:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - FK Saturn 2:0

Rubin Kazaň zaslouženě porazil Saturn 2:0 a posunul se na druhé místo před CSKA Moskva. O branky vítězů se postarali Noboa a nová posila Medvěděv ze Sibiru.

Hostující Saturn budil před utkáním díky své formě respekt, ale v prvním poločase nepředvedl takřka nic. Za zmínku stojí snad jen střela Karjaky z přímého kopu, brankář Sergej Ryžikov s ní neměl problém.

Rubin taky aktivitou příliš nehýřil, tvořit hru se snažil Kasajev, ale jeho centry končily v náručí brankáře Kinského a ne na hlavách útočníků. Z přímého kopu nebezpečně střílel Noboa.

Ve 33. minutě se domácí dostali do vedení, Obafemi Martins byl v pokutovém území v čisté gólové šanci sražen Ivanovem a kopala se penaltu. Nařízený pokutový kop proměnil Noboa. Vedení Kazaně mohl vzápětí navýšit Kasajev, ale individuální akci zakončil nepřesně.

V 52. minutě se dožadovali pokutového kopu hosté. Zkušený Karjaka tak vehementně, že byl po druhé žluté kartě vyloučen.

V početní výhodě se začala stále více prosazovat nová posila ze Sibiru Alexej Medvěděv. Útočník Kazaně hlavou dvakrát nevyzrál na brankáře Kinského, ale potřetí mu to vyšlo. V 68. minutě zvyšoval po centru Kalešina na 2:0. V dalších minutách se už nic zajímavého nestalo a Rubin Kazaň se po vítězství 2:0 vrátil na druhé místo. CSKA Moskva ale má dva zápasy k dobru.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele