24. kolo
17.10.2010 18:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Spartak Nalčik 1:0

V posledním zápase 24. kola Lokomotiv na domácí půdě dosáhl vítězství nad Spartakem 1:0. Vítězný gól vstřelil Dmitrij Syčev.

V Moskvě svěřil Krasnožan roli jedničky mezi třemi tyčemi lotyšskému legionáři Alexandru Kolinkovi. Po zápase se Zenitem spousta lidí očekávala návrat Fina Fredriksona, ale trenér Spartaku nechtěl nic měnit.

Hra obou týmu z prvních minut byla očekávaná. Semin poslal do útoku Alijeva s Wagnerem a na hrot vysunul Syčeva. Právě Syčev nebyl nedávno povolán do ruské reprezentace a určitě se chtěl předvést Dicku Advocaatovi. Hosté dali přednost hře ze zajištěné obrany. Nalčané tak hrají celou sezónu a mají úspěchy hlavně díky disciplíně, rychlého přechodu do útoku a dobře zahraným standardkam. Do poločasu se tak hrálo podle Krasnožanova scenáře. Lotyšský brankář neměl moc práce, ovšem na druhé straně po rozehrání standardní situace koncem poločasu mohl poslat do vedení svůj tým Vasin. Guilherme však zakročil.

O přestávce Semin vyměnil Wagnera za Gatagova. Tato změna byla očekávaná, protože Brazilec byl příliš pasivní v první půli. A těsně po přestávce vystřídal Traoré Torbinského. Tato změna byla vynucena hrou, protože těsně před příchodem ghanského útočníka mohl Nalčik skórovat. Nebezpečnou střelu Siradzeho opět vychytal Guilherme. Nakonec stav změnili Moskvané.

Rozehrávka autu se ukázala být nebezpečnější, než rohový či přímý kop. Syčev, který vybojoval míč v pokutovém území levou nohou poslal balón do sítě. Deset minut na to měl obrovskou příležitost vyrovnat Gošokov. Po pasu Kancedalova však poslal míč moc daleko od nohy a brankář železničářů zlikvidoval nebezpečí. Následující střela Gošokova skončila v boční síti. Nakonec Lokomotiv dovedl zápas do vítězného konce.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele