24. kolo
17.10.2010 16:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Sibir Novosibirsk 1:1

Souboj dvou outsiderů ruské ligy mezi Sibirem Novosibirsk a Křídly Sovětů Samara skončil remízou 1:1. Novosibirsk zůstává poslední, Samara se odlepila z předposledního místa.

Vstup do zápasu vyšel Samaře, která Sibir přehrávala a vypracovala si slibné šance. Některé mířily mimo, některé lapil spolehlivý brankář Vašek. Trenér Kriušenko na nepříznivý vývoj zápasu reagoval stažením Antipenka ve 29. minutě, střed hřiště zhustil Caňas. Tento tah se hostujícímu stratégovi vyvedl a Sibir vyrovnal hru. V závěru poločasu se navíc poslední tým soutěže dostal do vedení 1:0, Čížek našel z rohového kopu Oyewoleho a ten překonal Lobose.

Druhá branka v tomto utkání padla pro změnu na začátku druhého poločasu. Jakovlev vystřelil z 25 metrů a Vašek stál nehybně jako socha - 1:1. Buď míč neviděl, nebo si myslel, že letí mimo. Kdoví...

Po vyrovnávajícím gólu dění na hřišti utichlo. Oběma týmům nešla upřít snaha, hrálo se ve vysokém nasazení a nikdo si nedaroval ani centimetr volného prostoru. V 61. minutě útočník Křídel Sovětů Jevgenij Savin jen o pár centimetrů minul tyč. Čím více se blížil závěrečný hvizd, tím byly oba týmy opatrnější. Aktérům rovněž došly síly. Samara a Sibir se tak rozdělili po bodu, který určitě více znamená pro Křídla Sovětů, svěřenci kouče Tarchanova se totiž oprostili od sestupových pozic. Pro Sibir výsledek dnešního zápasu moc neznamená, Orli zůstávají se sedmnácti body v tabulce poslední.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele