26. kolo
29.10.2010 16:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Rubin Kazaň 0:2

Dvě branky Běloruse Sergeje Kornilenka zajistily Rubinu Kazaň vítězství na hřišti Křídel Sovětů Samara.

Fotbalisté Křídel Sovětů se silnějšího soka nezalekli a při každé příležitosti se pokoušeli útočit. Rubin se ale na rozdíl od domácích dostával do zakončení. Po rohovém kopu nadvakrát střílel Bocchetti, ale vždy jen do obětavého obránce Samary. Hrdinou prvního poločasu se stal brankář Křídel Sovětů Lobos, na Chilanovi si vylámali zuby Martins, Noboa i Bocchetti. Samaře se dařily protiútoky, jen velmi zřídka ale vedly k nějaké šanci. Vyznamenat se mohl útočník Savin, ale střílel jen do boční sítě.

V přestávce trenér Kazaně Kurban Berdyjev stáhl nevýrazného Martinse a zesílil křídelní hru Rjazancevem. Tato změna byla pro zápas klíčová, nový muž na trávníku Rjazancev byl na začátku obou branek hostů. Na začátku druhého poločasu nejprve přihrál Izraelci Natchovi, ten kolmicí, která měla oči, vysunul Kornilenka a Bělorus si v zakončení počínal jako zkušený mazák. V 56. minutě oslavil Kornilenko druhou branku, z pravé strany mu asistoval žolík Rjazancev.

Otočit proti defenzivně perfektnímu Rubinu dvoubrankové manko je téměř nemožné. Samara se do závěrečného hvizdu sice několikrát dostala k ohrožení branky Ryžikova, ale bez gólového efektu. Rubin zápas dovedl do vítězného konce a drží druhé místo před CSKA Moskva. Na vedoucí Petrohrad navíc ztrácí už jen tři body, Pitěrci ale mají dva zápasy k dobru.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele