22. kolo
27.09.2010 17:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Anži Machačkala 3:0

V posledním zápase dvaadvacátého kola Premier Ligy Křídla Sovětů rozdrtila na svém hřišti Anži a zdramatizovala tak boj o přežití.

Už v 3. minutě domácí otevřeli skóre. Po rozehrání rohového kopu machačkalský brankář Abajev projevil svůj brankařský um a vyboxoval míč daleko od branky. Následná střela z kopačky Samsonova nebezpečí nepředstavovala, jenže balón se odrazil od jednoho z hráčů Anži a skončil v brance.

V 15. minutě hosté zůstali v deseti. Hrací plochu musel opustit Tagirbekov, který nejspíš špatně nesl rozhodnutí arbitra, jenž nepískl očividný faul ve středu hřiště, následně hrubě fauloval Olega Ivanova a pak ho hlavičkoval ve stylu Zidana. Bez červené se to obejít nemohlo.

Ivanov dostal žlutou kartu, zůstal tak na hřišti a vstřelil druhý gól. Po rozehrání rohového kopu Abajev opět vyboxoval míč, jenže přímo na hlavu volžského záložníka. Říci, že Ivanov nanesl cílenou střelu, by bylo přehnané, ale výsledek je důležitější. Balón se opět dostal za brankovou čáru.

Před přestávkou Evgenij Savin ještě upravil skóre z pokutového kopu. V pokutovém území mu podrazil nohy Chizanejšvili, který si za to vysloužil žlutou kartu.

Obrat ve hře v druhé půli nepřišel. Anži k tomu prostě neměla příležitost. A i když Křídla zvítězila, nedokázala opustit sestupové vody. Od Amkaru je dělí tři body a od Anži s Alaniji body čtyři. Aspoň mají Volžané jistotu ve svých hráčích a svém novém kapitánovi.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele