7. kolo
26.04.2010 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Amkar Perm 1:1

Program sedmého kola Premier Ligy završila remíza 1:1 mezi domácími Křídly Sovětů a Amkarem Perm. Pro uralské mužstvo je to historicky první uhraný bod na stadionu Metallurg.

Na těžkém terénu v Samaře dělaly oběma týmům problémy základní fotbalové věci, jako přihrávka na metr nebo zpracování míče. První gól ale padl po pěkné akci, ve 20. minutě našel záložník Tkačjov kapitána Samary Adžindžala a ten přesto, že není velkého vzrůstu, předskočil obrovitého Bělorukova a rozradostnil domácí publikum.

Domácí byli o chlup lepším mužstvem, Perm prakticky za celý první poločas neohrozil branku Samary. V nadsázce byl nejaktivnější na straně uralského celku trenér Rašid Rachimov, který každou chvíli s nespokojeným výrazem cosi vytýkal svým svěřencům. Z letargie vytrhl nudící se publikum až ke konci poločasu dalekonosným přímým kopem obránce Samary Budylin, brankář Amkaru Narubin jej s námahou vytěsnil na roh.

Po změně stran Perm vyvíjel větší aktivitu dopředu, ale zdálo se, že dnešní výkon hostů nebude stačit ani na bod a pevná defenzíva Samary udrží čisté konto. V 66. minutě ale povedený trestný kop Pejeva našel hlavičku Novakoviče a Černohorec hlavou překonal Lobose. V dalších minutách diváci branku neviděli a oba týmy se rozešly po remíze 1:1, která vesměs odpovídá dění na hřišti.

Autor: David Kubáň / Eurofotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele