4. kolo
04.04.2010 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Saturn - Rubin Kazaň 0:0

Obhájce titulu z Kazaně si ve 4. kole připsal další bodovou ztrátu a odmítl tak možnost vyšvihnout se do čela tabulky. Tentokrát Rubin nepřehrál Saturn a z Ramenskoje si odvezl pouze bod za remízu 0:0.

Mistr z Kazaně v dosavadním průběhu Premier ligy neinkasoval ani jednu branku, ale změnit se to mohlo hned po pár minutách hry. Domácí Karjaka překvapivě vypálil z přímého kopu a brankář Ryžikov pouze sledoval jak míč trefuje břevno jeho branky. Prakticky z protiútoku pak Rubin odpověděl rychlou akcí, kterou však zakončila hlavička Bucharova mířící přímo do náruče kapitána Kinského.

Po zbytek poločasu se hrálo vyrovnané utkání a nevyužité šance byly na obou stranách. Před prázdnými tribunami však hráči na hřišti neměli moc koho potěšit. Jak už je to letos smutným zvykem, v Ramenskoje fotbal opět netáhl. Vyrovnaný fotbal pokračoval i ve druhém poločase a jak po zápase prohlásil trenér Berdyjev - fotbalu k vidění příliš nebylo. Vyrovnaný souboj tak byl zakončen za stavu 0:0.

Rubin Kazaň si tak udržel nulu na ukazateli obdržených gólů, ale hrou v Ramenskoje nijak neohromil. Domácí naopak slaví důležitý bod s úřadujícím mistrem soutěže.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele