21. kolo
18.09.2010 17:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

FK Saturn - Dinamo Moskva 3:2

Gólovou přestřelkou skončil zápas v Ramenskoje mezi domácím Saturnem a Dinamem Moskva. K vidění bylo pět gólů, z nichž tři do sítě hostí. Domácí Saturn tak zvítězil 3:2 a hosté z Dinama pokračují ve špatných výsledcích a velkém zklamání letošní sezony.

Gólové hody začaly na konci druhého poločasu, když skóre zápasu otevřel po přímém volném kopu ve 36. minutě domácí Pjotr Němov. Hostující Dinamo se však nenechalo zahanbit a ve 43. minutě přišel krásný moment střelce Kevina Kuranyho. Kuranyi si jedním dotekem zpracoval centr z pravé strany a druhým dotekem uklidil míč do sítě.

Rychlá odpověď hostí však domácí nijak nerozhodila ještě do poločasu stačil Saturn otočit stav ve svůj prospěch, když se po rozhovém kopu trefil hlavou domácí Kiričenko. Domácí tak mohli jít do šaten s hřejivým pocitem jednogólového vedení.

Ve druhém poločase přišel druhý krásný gólový moment domácího Pjotra Němova. Hostující Gabulov si při přímém kopu nepřesně postavil zeď a Němov krásnou ranou poslal Saturn do dvougólového vedení. Na tento gól dokázal odpovědět už jen v 83. minutě Tomislav Dujmovič, když snížil na konečných 3:2. Saturn tak doma uhájil zasloužené vítězství.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele