22. kolo
26.09.2010 13:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Dinamo Moskva - Spartak Nalčik 0:3

Dinamo bylo zničeno na svém hřišti Spartakem z Nalčiku, který využil hrubých chyb bílomodrých a díky úsilí Ďaďuna vstřelil tři góly. Červenobílí se tak dostali na čtvrté místo v tabulce Premier Ligy a Dinamo zůstalo na místě desátém. Může se tak rozloučit s nadějemi na evropské poháry v následující sezóně.

Kuranyiho hlídal jako oko v hlavě Džudović a německý útočník se tak mohl projevit až v 19. minutě, kdy utekl svému pronásledovateli. Ale předběhl ho Koļinko. U domácího týmu nefungovala křídla a ve středu se nemohli sehrát Semšov s Voroninem. Šance němce probudila ofenzívu Dinama, a tak průnik Samedova musel za cenu faulu brzdit Maljarov. Z přímého kopu pálil Voronin, Koļinko ovšem míč vyrazil.

Oproti ofenzivě se defenziva domácího týmu pořad nacházela jako ve snu. Geterijev vyslal nepřesný centr, míč proletěl přes celé pokutové území a Wilkshire nedokázal zabránit zpoza jeho zad vyběhnuvšímu Ďaďunovi ve skórování. Jako odpověď přišla šance domácích, kterou ale vytvořili sami Spartakovci. Koļinko nepřesně vyhodil míč Jovanovićovi, kterého předběhl Česnauskis a Geterijev musel zastavit soupeře nedovoleným zákrokem. Z následující standardní situace střílel Lomič, avšak Lotyšský brankář napravil chybu.

Bezprostředně po přestávce se stav zápasu změnil na 0:2. Domácí opět zklamala obrana, ze standardní situace přiletěl načechraný míč, Jesúsovi nikdo nezabránil ve střelbě a při následné dorážce Ďaďun předběhl Dujmoviče. Po získání dvoubrankového vedení se hosté nestáhli do obranného postavení, ale cílevědomě zdržovali po mnohanásobných střetech. Dinamu se v útoku nedařilo prakticky nic. Z šestnáctí metrů minul Voronin, kterého následně Božovič vystřídal za Jakubka.

Postupem času se na hřišti objevili Kokorin s Chochlovem. V druhém zápase za sebou se Božovič rozhodl hrát vabank. Avšak hosté bránili dobře.

V závěru střetnutí měl šanci změnit něco na stávající situaci Kuranyi, ovšem to by se musel trefit do brány. Nakonec to ale byli hosté, kteří vstřelili třetí branku zápasu. Gabulov vyrazil tvrdou střelu Siradzeho, avšak zabránit Ďaďunovi v dopravení míče do odkryté brány nikdo nedokázal.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 - Nalciku dochazeji sily. Do Moskvy prijedou branit, coz se jim nepodari.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm aspon jsem spravne tipnul pocet branek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele