16. kolo
01.08.2009 18:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - FK Moskva 1:2

FK Moskva si veze veledůležité vítězství ze hřiště čečenského Těreku Groznyj 2:1 a drží se na třetím místě o bod za vedoucí Kazaní. O branky vítězů se postarali Vukič a Česnauskis, za domácí snížil Lachijalov.

Trenér FK Moskva Miodrag Božovič musel řešit vážné ztráty v sestavě, v útoku už nemohl počítat s Héctorem Bracamontem, který přestoupil právě do Těreku a na marodce měl duo Ževnov a Okoronkwo, Tarasov stál za karty.

Napříč absencím byli měšťané aktivnějším celkem a vytvořili si více gólových šancí. Třeba střela Dikana orazítkovala brankovou konstrukci gólmana Těreku Dikana.

Svou první vážnější příležitost v utkání si Těrek vytvořil na začátku druhého dějství, nebezpečnou přihrávku Petreho nestihl zakončit Lachijalov, který byl na hrotu hodně osamocen. A pak už na světelné tabuli svítilo 0:1 pro hosty, trefil se záložník Vukič po skvělé přihrávce Česnauskise.

Těrek hnalo za vyrovnáním bouřlivé domácí publikum, ale místo toho inkasovali jejich miláčci ještě jednou. Perfektní pas Samedova našel hlavu Česnauskise, Dikan si sice na míč sáhl, ale to bylo tak vše.

Jiskřičku naděje pro domácí vykřesal Lachijalov, který se uvolnil v pokutovém území FK Moskva a s pomocí teče Epureaneho překonal dezorientovaného Amelčenka, který v brance měšťanů nastoupil poprvé v této sezoně.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele