15. kolo
26.07.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - FK Moskva 0:0

Fotbalisté FK Moskva nevyužili šanci dostat se do čela ruské ligy a po bezbrankové remíze na horké půdě Spartaku Nalčik klesli na třetí místo.

FK Moskva hrozilo tradičně ze vzduchu nehledě na vysokého obránce Nalčiku Džudovičei Amisulašviliho. Branku domácích nejprve v páté minutě po standardní situaci ohrozil Tarasov a ve 23. minutě také Česnauskis. Nalčané těžili z rychle vedených útoků přes Kalimullina, který spolupracoval s krajními záložníky Leandrem a Goguou. V osmé minutě zahrozil Leandro, ale brankář Ževnov mu zmenšil střelecký úhel a příležitost mu zlikvidoval. Podobným způsobem zlikvidoval Ževnov i příležitost Gogity Goguy.

Druhý poločas se hrál prakticky bez šancí, až v 65. minutě poprvé nebezpečně zahrozil střídající útočník FK Moskva Igor Strelkov, jeho střelu Radič vyrazil. Domácí vládli nad míčem, ale nejlepší defenzíva v Rusku jim toho v útoku moc nepovolila. V poslední patnáctiminutovce měl ještě dvě šance Strelkov, ale gól mu nebyl souzen.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele