3. kolo
04.04.2009 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - FK Moskva 0:0

Kvůli spoustě neproměněných šancí se připravil Rubin Kazaň tři body v utkání proti FK Moskva. Je to paradox, mužstvo vyhlášené svou efektivitou dnes v koncovce selhalo a trenér Berdyjev nemůže být s bezbrankovou remízou 0:0 spokojen.

Domácí trenér vyslal své mužstvo do hry v pozměněné sestavě, poprvé v této sezoně nastoupili od první minuty Ansaldi s Gökdenizem a především miláček domácích tribun Alejandro Domínguez, který se v zimě vrátil ze Zenitu Petrohrad.

Domínguez byl klíčovým mužem Kazaně od prvních minut, tak dobře ho fanoušci dlouho hrát neviděli. Několik jeho akcí vedlo k šancím Kazaně a především standardní situace v jeho podání byly nebezpečné a několik momentů zavánělo inkasovaným gólem v brance FK Moskva. Rubin Kazaň podle očekávání aktivnější, nicméně hosté pod nějakým extrémním tlakem nebyli a z prvního poločasu vyšli bez úhony.

Rubin ve druhém dějství zintenzivnil tlak a gólman Ževnov se musel ohánět. Úřadující mistr však dnes zklamal v koncovce, největším paličem byl bezesporu útočník Bucharov, který několik dobrých příležitostí trestuhodně zahodil. Z ojedinělé příležitosti tak mohl udeřit FK Moskva, střídající Slovák Jakubko hlavičkou přehodil gólmana Ževnova, ale ke své nelibosti i branku Kazaně.

Tempo utkání se v závěru narušilo vinou častých střídání a Rubin už nedokázal bušit směrem k brance FK Moskva s takovou intenzitou. Přesto ještě mohl v nastavení strhnout vítězství na svou stranu, žolík Kabze ale po centru Domíngueze mířil hlavou nepřesně.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele