26. kolo
24.10.2009 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - FK Saturn 2:2

Lokomotiv Moskva ztratil dva důležité body v domácím prostředí proti podmoskevskému Saturnu. Alespoň bod pro Lokomotiv zachránil útočník Dmitrij Syčev v závěru zápasu.

Lokomotiv v minulém kole prohrou v derby proti Spartaku ztratil šanci na ligový titul a zbyl mu jen boj o evropské poháry. Ve 26. kole svěřenci Jurije Sjomina hostili Saturn, který má rovněž zálusk na Evropu. První dvacetiminutovka zápasu měla ospalé tempo a nabídla málo vzrušení před oběma brankami. Nudné utkání oživil sporný verdikt sudího Pettaje, který nařídil po faulu Asatianiho na Topiče pokutový kop, ten s jistotou proměnil Karjaka a dostal Saturn do vedení.

V dresu domácích dělal obraně Saturn problémy Dmitrij Syčev, ruský reprezentant si také vytvořil největší šanci Lokomotivu v prvním poločase, jeho hlavičku gólman Antonín Kinský s námahou zlikvidoval. V odpovědi nastřelil Alexej Ivanov tyč z osmnácti metrů.

Vstup do druhého poločasu vyšel domácím skvěle, z rohového kopu se prosadil Dujmovič a vyrovnal na 1:1. Hned nato málem šel Lokomotiv do vedení, Syčev ale po přihrávce Torbinského v koncovce neuspěl. Udeřil tak opět Saturn, Vladimir Kuzmičev po krásné střele do horního rohu svatyně Loko nedal brankáři Guilhermemu žádnou šanci.

Po vstřelené brance se Saturn dostal pod velký tlak, který se ještě umocnil vyloučením obránce Zelaa v 78. minutě. Nakonec dvě minuty před koncem normální hrací doby vyrovnal na 2:2 Dmitrij Syčev. Pro Lokomotiv byl bod málo a jeho hráči se hnali za třetím gólem, obrovský šok však mohl domácím přichystat obránce podmoskevského celku Angbwa, ale souboj s gólmanem Guilhermem prohrál.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 LOKOMOTIV!!! TUTOVKA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele